Oki Boki flips sa poklonom

Info

O nama

Sterling – Premium Website Template

KNEŽEVIĆ TRADE D.O.O. postoji od 2005. Godine. i od malog preduzeća imamo tendeciju razvoja u veliko preduzeće koje postoji radi zadovoljenja potreba naših potrošača, naših poslovnih partnera i društva u celini. Vodeći se etičkim principima trudimo se da razvijemo odnose zasnovane na poverenju i poštovanju, kako sa potrošačima tako i sa poslovnim partnerima. Naš glavni cilj je da naši proizvodi na najvišem nivou zadovoljavaju potrebe naših potrošača, tržišta i zakonodavstva.

Bavimo se proizvodnjom flipsa sa poklonom, i za kratko vreme uspeli smo da proširimo interesovanje za naš proizvod, širom Srbije i van granica naše zemlje. Firma broji preko dvadeset radnika, koji svojim radom, kao i idejama čine da proizvod što više približi našim potrošačima i oni su deo naše Oki & Boki porodice.

Proizvod je namenjen mlađoj populaciji, ali je isto tako zanimljiv i interesantan i starijim generacijama pa s pravom možemo reći da naš flips vole jednako svi, od šest do šezdeset godina. U kesicama našeg proizvoda pored kukuruznog flipsa mogu se naći razni pokloni kao i vredne nagrade.
Kvalitet je temelj naše kompanije za ishranu, zdravlje i zdrav život.
Korisnik 1
Kvalitet je težnja potpunoj ispravnosti i produktivnosti
Korisnik 2
Kvalitet je garancija sigurnosti hrane
Korisnik 3
Kvalitetom se pridobija poverenje potrošača
Korisnik 4
Potpuno smo predani stvaranju usluga i proizvoda koji mogu odgovoriti na potrebe naših kupaca i potrošača
Korisnik 5